Stort event på Friends Arena

När Daikin tittar tillbaka på försäljningen från förra året är det med ett leende på läpparna. Japansk kvalitet och svensk ingenjörskonst har gått hem i de svenska stugorna. Daikin har sett en tillväxt över alla produktområden.

För att fira framgångarna bjöd Daikin in till stor fest under rådande Nordbyggmässa. Personal och återförsäljare bjöds in till nationalarenan, Friends Arena, i Stockholm.

CCJ fick uppdraget att leda eventet, ta fram upplägget för kvällen och klä in det i Daikins färger.

En inramning med Daikins varumärke i alla detaljer
Gästerna anlände i Daikinprofilerade bussar och fick en specialdesignad fotbollströja med eget namn och nummer. De möttes upp av Daikinpersonal som för kvällen var klädda i svarta domartröjor för att synas i mängden. En monter byggdes upp inne i festlokalerna och pryddes med vepor, mattor och de hetaste produkterna. Tillsammans med fotbollsspel och bar skapades en kombinerad monter och sportsbar undertecknad Daikin.

För att skapa den rätta känslan syntes Daikin och återförsäljarna överallt på arenan. På jumbotronen, LED-band och på alla skärmar runt om arenan rullade loggor och filmer.

Underhållning i världsklass
Kvällen bjöd på underhållning från den internationellt erkände magikern Seth Engström. Konfrencier var ingen mindre än Martin Rolinski som med sitt band underhöll gästerna. En trerätters middag i världsklass lagades av Operakällarens kockar i kök inne i festlokalerna.

Daikins varumärke lyste igenom i alla detaljer och ramade in kvällen på bästa sätt. Vi tackar för förtroendet och för en riktigt bra fest!