Smartare kommunikation åt ComCenter

ComCenter är en leverantör av smarta helhetslösningar inom telefoni och företagskommunikation i Jönköping. Deras fokus är att hitta effektiva och smarta sätt att kommunicera genom att leverera kundanpassade produkter och tjänster inom telefoni och IT. Som de själva säger, tillhandahålla rätt kommunikation helt enkelt.

Helhetsgrepp
CCJ fick uppdraget att uppdatera den grafiska profilen. Vi tog ett helhetsgrepp, det började med att ta fram en ny slogan; “Smartare kommunikation” och arbeta fram ett nytt formspråk.

Efter det följde en rejäl genomgång av det befintliga materialet för att allt skulle hålla en enhetlig stil. Broschyrer, manualer, vepor, visitkort, kuvert, brevpapper, offertmallar, presentationer och förpackningar m.m. anpassades till den nya grafiska profilen.

Responsivt och pixelperfekt
Hemsidan var en naturlig del i uppdateringen av den visuella kommunikationen. Upplägg och texter bearbetades och nya bilder fotograferades. Valet av plattform föll på WordPress, tack vare dess bredd och användarvänlighet och designen anpassades efter den grafiska profilen, pixelperfekt och fullt responsiv.

case-comcenter2

case-comcenter3